Novi napad u Zagrebu: Mladić vrijeđao Indijce, pa ih počeo udarati

Novo divljaštvo nad stranim državljanima zabilježila je noćas policija u Zagrebu. Oko 2:15 sati u zagrebačkoj Ilici, 20-godišnji mladić, iz samo njemu znanog razloga, prišao je grupi indijskih državljana te ih verbalno napao, prenosi Jutarnji list.

Osim što ih je psovao, on je u svom naletu agresivnosti i bijesa odlučio da udari nogom u potkoljenicu 25-godišnjeg državljana Indije, dok je drugog, 23-godišnjaka iz Indije, udario šakom u lice pritom mu razbivši dioptrijske naočare.

Prestravljeni stranci potražili su spas u obližnjem ugostiteljskom objektu u koji su se sklonili, a gdje ih je, nakon što ih je pratio 20-godišnjak ponovo primitivno izvrijeđao.

Za kraj se ponovno obrušio na 25-godišnjeg Indijca kojeg je prethodno udario u potkoljenicu tako što ga je udario i dlanom u potiljak.

Sreća u nesreći je da je policija vrlo brzo stigla na intervenciju te uhapsila 20-godišnjaka nad kojim je u toku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti izliva besa očito rastrojenog pojedinca nad stranim državljanima u Zagrebu.

Podsjetimo, prošlog je vikenda objavljen sramotan snimak incidenta koji se takođe dogodio u centru Zagreba.

Ostavite komentar: