Novi jezivi detalji silovanja! Pustili glasnu muziku da niko ne čuje zapomaganje nesrećnog mladića

30.09.2020. | 07:35
Nikola M. (21) iz Banatskog Brestovca uhapšen je juče zbog sumnje da je brutalno pretukao, a potom i silovao svog poznanika Slobodana P. (19) iz Bele Crkve.

Zbog saučesništva u ovom monstruoznom činu, lisice na ruke su stavljene i Belocrkvaninu Milanu N. (21), u čijem se domu sve dogodilo u noći između ponedjeljka i utorka.

Prema saznanjima Novosti, trojica prijatelja su kobne večeri zajedno kupila alkohol i otišla u Milanovu trošnu kuću, koja se nalazi u dvorištu napuštene zgrade u centru Bele Crkve. U jednom momentu, Nikola M. je u vidno pijanom stanju šipkom počeo da udara Slobodana, jer je odbio da imaju polni odnos, nakon čega ga je i silovao.

Drugi osumnjičeni Milan N, koji se sam predao policiji, ispričao je istražiteljima da je, navodno, pokušao da spriječi Nikolu, ali da je i on sam dobio batine.

Iako se sve desilo u dvorištu u kom živi još četrdesetak ljudi, niko nije čuo Slobodanova zapomaganja, jer je navodno bila puštena glasna muzika.

Mladić je sa teškim tjelesnim povredama sam otišao u lokalni dom zdravlja da bi mu bila ukazana ljekarska pomoć, odakle su ga hitno prebacili u vršačku bolnicu. Tamo su mu konstatovane povrede glave i leđa, a na polomljenu šaku stavljen mu je gips.

Ljekari su, po službenoj dužnosti, o svemu obavijestili policiju, koja je saslušala žrtvu. On je tada podnio prijavu protiv dvojice drugara zbog silovanja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu.