Novi detalji horora: Očevidac se onesvijestio kada je vidio Nikolu u lancima na mostu

12.03.2024. | 17:40

Prema riječima komšija iz novosadske ulice u kojoj je Nikola T. električnom bušilicom ubio svoju suprugu Gordanu, za ovu porodicu postojali su samo razlozi za radost i slavlje, nikako za svađe.

“Oni su dobro radili, jedna kćerka završila fakultet i zaposlila se, druga studira medicinu… Pored ove kuće u kojoj su živjeli svi zajedno, kupili su još dva stana i lokal, znači da novac sigurno nije bio motiv“, kaže komšija za Kurir. Kako kaže, oni nikada nisu čuli Nikolu da pravi probleme ženi ili djeci, a nikada nije imao nesuglasice ni sa komšilukom.

“Oni su nam stalno dolazili, kćerke odrasle ovdje. Pred nama nisu pokazali nijedan problem, da li ih se bilo u braku ne mogu da tvrdim, ali mi smo baš šokirani“, kaže on i dodaje:

“Najveća mi je bol za tu djecu jer su prvenstveno vezane za Gocu, to je bio jedan drugarski odnos između njih. Starija kćerka je sve videla, tijelo svoje majke, zamislite, mislim da se one neće skoro vratiti u ovu kuću“.

Takođe, saznaje Kurir, dok je trajala drama na Temerinskom mostu, kad je Nikola T. htio da skoči sav u lancima i sa betonskim pločama, jedan od očevidaca se onesvijestio kad je vidio šta radi i čuo šta izgovara Nikola.