Ni traga od Marijane Seifert: Detaljna pretraga rijeke Save još uvijek traje

Potraga za nestalom Marijanom Seifert (38), pobjednicom regionalnog Velikog brata 2011. godine, i dalje traje. Ona je nestala 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je njen suprug Karlo.

HGSS je na svojoj Fejsbuk stranici objavio kako su u nedjelju od ranog jutra pretraživali Savu oko Mosta mladosti u Zagrebu.

“Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. aprila na tom području. U potražnoj akciji učestvuje 12 spasilaca HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega šest ronioca, sa dva čamca i jednom bespilotnom letelicom. Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i šest teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca”, objavio je GSS.

Podsjetimo, Marijana Seifert (38), pobjednica regionalnog Velikog brata 2011. godine, nestala je 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio njen suprug Karlo.

“Ne zna se još ništa. Osjećam se nikako. Trenutno sam kući, moram se pobrinuti za djecu”, rekao je u četvrtak Karlo Seifert.

On i Marijana dobili su dijete 2020, a bivša rijaliti zvijezda ima i dijete (14) iz prvog braka.

Marijanini roditelji su u Kninu, a njen suprug Karlo kaže da su stalno u kontaktu, prenosi Blic.

Ostavite komentar: