Ne žele plaćanje isključivo u novcu: Pojedini stanodavci traže samo ženske podstanare FOTO

Prepiska oko izdavanja stana u Novom Sadu izazvala je burne reakcije na Tviteru, a riječi „Možemo da se dogovorimo“ – postaju alarm za djevojke koje traže da iznajme stan.

Sam oglas zvuči sporno, jer se insistira na tome da bude ženska osoba, studentkinja i zaposlena, a cijena je 160 evra. Ipak, kad se zainteresovana djevojka javila, ispostavilo se da je cijena 400 evra mesečno plus depozit. Prokomentarisala je da joj je to puno, da bi dobila prijedlog, „da se dogovorimo ako si sama u stanu“.

„Kad uđeš samo plaćaš 50e struju, potpišemo ugovor da si ga platila za 6 godina stan ili koliko ti odgovara, ali dva puta ili jednom u mjesecu seks“, predložio joj je „stanodavac“.

„Ovako isto napisao jedan lik sestri mog druga, ugovorili sastanak da se dogovore, iskrivili ga…“, napisao je neko.

Već neko vrijeme paralelno sa nerealnim cijenama izdavanja stanova u Srbiji priča i o „specijalnim ponudama“ na koje nailaze devojke u potrazi za smještajem, što nikako ne znači da ih nije i ranije bilo.

„Da li bi pristala da dobiješ stan na 12 meseci besplatno, samo da održavaš, a uslov je da se lijepo zabavimo kad dođem iz Švajcarske, a to je jednom mjesečno, a to je noćno kupanje, uživanje, gledanje filmova, itd. Nudim stan i finansijsku pomoć od 200 evra i sve ostaje anonimno između nas. U Beogradu ne poznajem ljude i nemam vremena upoznavati djevojke jer uvek dođem na dan, dva, piše taj stanodavac“, poruka je koja se dijelila po društvenim mrežama.

Ostavite komentar: