Nasilniku lisice na ruke: Bebu od četiri mjeseca šutnuo u glavu, pa prebio njenu majku

Zaječarska policija uhapsila je danas mještanina N.B. (41) zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici nanijevši svojoj nevjenčanoj supruzi teške tjelesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mjesta i povrijeđenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom.

Nezvanično, ona je ljekarima rekla da je bebu njen nevenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je čitave noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice. Međutim, ljekari su vidjeli i da je majka pretučena, i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesrećna žena ima serijski preloma rebara.

Kako nezvanično saznaje Blic, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevjenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po čitavom tijelu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je čitavu stranu tijela, nanio joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevjenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je prijedlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

Ostavite komentar: