Napadnuto vozilo u kojem je bila Krivokapićeva kćerka: Neću vam zaboraviti njene suze i strah

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić saopštio je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova kćerka, koja je štićena ličnost, i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje u državi.

“Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Iz policije je ranije saopšteno da je prilikom blokade puta Nikšić – Podgorica došlo do incidenta u kojem je učestvovao službeni automobil.

Crnogorski mediji prenose da su dvije osobe lakše povrijeđene na putu Podgorica – Nikšić, kada su pokušale da spriječe prolazak vozila Vlade Crne Gore, tako što su sjele na haubu.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako se grupa građana popela na “mercedes” koji pripada sektoru za poslove protokola, Generalnog sekretarijata Vlade.

Inače, Krivokapić je ranije pozvao predsjednika Crne Gore Milu Đukanovića da ne destabilizuje državu i da, kako je naveo, narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama.

“Neredi koje produkuje neće zaustaviti ruku pravde i pravnu državu”, naveo je Krivokapić na Tviteru.

On je istakao da će tužilački zakoni i odluka o izmjeni kriterijuma za sticanje državljanstva biti usvojeni u interesu države Crne Gore i njenih građana, “i to nikakvi skupovi u organizaciji Demokratske partija socijalista neće zaustaviti”.

Krivokapić je građane pozvao da ne nasjedaju na provokacije.

Ostavite komentar: