Nađeno tijelo policajca! Ubio Anu pa presudio sebi 300 metara od zgrade u kojoj je živjela

Policajac Marko M, koji je osumnjičen da je juče ubio svoju bivšu partnerku Anu Ilić (34), ubio se na nešto više od 300 metara od zgrade u kojoj je ona živjela.

Nakon intezivne potrage po terenu, s obzirom da juče nije pronađen na poznatim adresama i mjestima na kojima se kretao, pripadnici policije su njegovo tijelo pronašli na nekadašnjem vojnom poligonu u naselju Peti puk, prekoputa tamošnjeg stadiona. Policajac je, kako pokazuju prvi rezultati uviđaja, samoubistvo počinio iz vatrenog oružja. Njegovo tijelo su pripadnici MUP pronašli poslije detaljnog “češljanja” žbunja, šiblja i šumaraka poligona na Petom puku.

Podsjećanja radi, Ana Ilić je u februaru ove godine drugi put Marka M, svog bivšeg partnera, prijavila za proganjanje.

“Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu. Presudom Osnovnog suda u Valjevu, pravosnažno je osuđen na kaznu zatvora od pet mjeseci sa uslovom od tri godine, kao i mjeru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara takođe u trajanju od tri godine. Takođe, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla”, stoji u saopštenju PU Valjevo.

Ilić je policajca prvi put za proganjanje prijavila u decembru 2019. godine, i on je tada bio uhapšen.

Podsjećanja radi, Ana Ilić, majka dvojice maloljetnih dječaka, ubijena je juče u jutarnjim satima na ulazu zgrade u naselju Peti puk u kojoj je živjela, kada je pošla na posao u prvu smjenu u valjevskoj fabirici gdje je godinama radila. Danas će biti sahranjena na Novom groblju u Valjevu, piše Blic.

Ostavite komentar: