Na Batrovcima zaplijenjen 171 kilogram marihuane

Granična policija Srbije zaplijenila je na graničnom prelazu Batrovci 171 kilogram marihuane u kamionu slovenačkih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Srbije, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge, državljaninu Srbije čiji su inicijali S.B, koji je upravljao kamionom, biće određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je granična policija marihuanu pronašla u skrivenom prostoru plafona prikolice kamiona, te pohvalio rad granične policije.

– Ovo je još jedna uspešna akcija kojom srpska policija jasno pokazuje odlučnost u suzbijanju trgovine narkoticima, kao i da neće dozvoliti narko dilerima da slobodno šetaju našim ulicama i truju našu decu – poručio je Stefanović.

On je podsjetio da je od početka godine policija u Srbiji zaplijenila više od tri tone droge i uhapsila više od 670 dilera.

– Ponosan sam na sve pripadnike MUP-a koji se posvećenošću i danonoćnim radom odlučno bore protiv svih vidova kriminala, posebno narkotrafikinga – istakao je Stefanović.

 

Izvor:(SRNA / RTRS)

 

 

Ostavite komentar: