Morala da interveniše i policiija: Medicinska sestra uhvatila pacijente potpuno gole

Pacijenti, 34-godišnji Zagrepčanin i 39-godišnja Splićanka, prepustili su se strastima u prostorijama KBC-a Sestre Milosrdnice kada ih je na djelu uhvatila medicinska sestra.

Nakon što ih je uhvatila potpuno gole, par je počeo da vrijeđa medicinsku sestru jer ih je upozorila da mogu da budu izbačeni sa odeljenja.

Povodom ove situacije morala je da interveniše i policija, prenosi Jutarnji list.

Pacijent je naime izvrijeđao doktorku koja je došla na poziv medicinske sestere.

„Bićeš kriva kada budem morao da provedem 19 meseci u zatvoru, pamtićeš me kao kučko. Tužiću te!“ Priključila mu se i „parnerka“ u zločinu.

Oni su privedeni u policijsku stanicu, a sud ih je kaznio sa po 600 kuna i naložio im da plate po 200 kuna sudskih troškova.

Medicinska sestra je svjedočila na sudu i ispričala šta se dogodilo tog dana.

– Bilo je to prošle godine. Bili su potpuno goli. Rekla sam im da je to u bolnici zabranjeno jer krše kodeks i da će biti disciplinski kažnjeni. Počeli su da se žale i da viču. Tako je došao doktorka i pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izuzetno agresivni. Cijelo odeljenje je čulo buku pa su se ostali pacijenti uznemirili. Pozvali smo obezbjeđenje, a potom i policiju, sa kojom su napustili bolnicu – rekla je ona.

Svjedočila je doktorka koju je medicinska sestra pozvala da pomogne.

– Uzela sam njihove anamneze. Videla sam da su došli na liječenje dva dana prije toga. Pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. Bili su izuzetno agresivni, oboje su me vrijeđali – rekla je doktorka.

Ostavite komentar: