Monstrumu 15 godina robije! Ubio pa zapalio brata, a razlog je više nego bizaran

Vladimir Dinić (33) iz Niša nepravosnažno je osuđen na kaznu zatvora od 15 godina jer je priznao da je ubio pa zapalio svog brata od strica Slavoljuba Dinića (51).

Sve se dogodilo kada se Vladimir lažno predstavio kao lažni kupac Branislavljevog džipa 27. decembra prošle godine, a onda ga je ubio.

“Nepravnosnažnom presudom Višeg suda u Nišu od 21. avgusta 2020. godine prihvaćen je sporazum o priznanju krivičnog djela i okrivljeni Vladimir Dinić osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 15 godina, u koju mu se uračunava vrijeme provedeno u pritvoru, zbog krivičnog djela ubistvo”, saopštila je za Blic Irena Gušić, portparolka Višeg suda u Nišu.

Ljubinka Dinić, majka ubijenog Slavoljuba, tvrdila je da ga je upravo brat od strica ubio, ali policija je tek poslije par mjeseci našla dokaze o zločinu.

Ona je dodala da joj je i tada 27. decembra bilo čudno da ga kupac zove u devet uveče da zajedno pogledaju džip radi kupoprodaje. O pravosnažnosti, nakon razmatranja žalbe, ukoliko je bude bilo, odlučivaće se naknadno u Palati pravde.

Ostavite komentar: