Monstrum iza rešetaka! Golu djecu snimao kamerom skrivenom u termos boci

18.08.2023. | 16:16

Rovinjska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv 63-godišnjeg kanadskog državljanina za iskorišćavanje djece za pornografiju, a utvrđeno je da je muškarac u naturističkom kampu kod Rovinja snimao djecu kamerom sakrivenom u termos boci.

Iz Policijske uprave istarske danas je saopšteno da su gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili muškarca koji se zadržavao kod bazena s toboganom gdje su se igrala djeca, a kod sebe je imao mobilni telefon i termos bocu, objavila je Hina, a prenosi Tanjug.

Njegovo ponašanje pobudilo je sumnju kod gostiju, a kada su mu prišli, muškarac je počeo da bježi. Gosti kampa uspjeli su da ga zaustave i pozvali su policiju, a policijski službenici uhapsili su muškarca zbog sumnje da je snimao nagu djecu.

“Prilikom bjekstva on je pao i lakše je povrijeđen”, navodi se u policijskom saopštenju.

Policijski službenici su kod osumnjičenog pronašli mobilni i kameru koja je bila sakrivena u termos boci, pa su na osnovu naloga nadležnog suda obavili pretrage i pronašli inkriminišući sadržaj.

Pretraženo je i vozilo, njemačke registarske oznake, koje je 63-godišnjak koristio, pa su prilikom pretrage vozila policijski službenici pronašli i oduzeli tablet, uređaje za čuvanje multimedijalnih sadržaja s USB priključcima i druge predmete koje će pregledati narednih dana.