Mladić poginuo od strujnog udara: Zagazio u baru u kojoj je bila žica od struje

Jovan M. (21) iz Bečeja, poginuo je nesrećnim slučajem od posljedica strujnog udara desetak metara od kuće u kojoj je živio.

Do tragedije je došlo kada se Jovan vraćao sa posla iz treće smjene iz fabrike u Bečeju. Njega je dovezao drug i ostavio desetak metara od kuće.

Velika tragedija rastužila je žitelje Bečeja, koji sa nevjericom pričaju o detaljima mladićeve pogibije.

“Jovan je krenuo ka kući, napravio par koraka i zagazio u baru u kojoj je bila žica od struje, koja se otkinula sa stuba i jednim dijelom pala u vodu. Te noći bilo je je jako nevrijeme i kiša je neprestano padala. Vjerovatno zbog mraka nije vidio i zakačio je žicu tijelom. Došlo je do strujnog udara i mladić je na mjestu, nažalost, stradao. Mnogo nam je žao. Bio je divno i uzorno dijete”, priča komšija nastradalog Jovana.

Bečej ne pamti ovakvu tragediju u kojoj je jedan mladi život naprasno izgubljen bizarnim sticajem okolnosti. Mladićeve bliske prijatelje i rođake Jovanova nesreća ostavila je u suzama i nevjerici.

Mladić je jedno od petoro djece porodice Marić. Iza sebe je ostavio neutješne roditelje, tri sestre i brata. Sahranjen je u četvrtak na groblju u Bečeju.

Ostavite komentar: