Mladi policajac saslušan nakon tragedije: Kroz suze do detalja ispričao kako je upucao oca

Policajac M.S. iz Vršca koji je osumnjičen da je slučajno upucao svog oca G.S. ispitan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu gdje je, kako se nezvanično saznaje, priznao djelo.

Podsjetimo, jeziva porodična tragedija dogodila se u ponedjeljak prijepodne u porodičnoj kući M.S. u Vršcu. Navodno, njegov pištolj je slučajno opalio i pogodio oca koji je bio sa njim u sobi.

“Mladić je vidno potresen priveden na saslušanje gdje je do detalja opisao šta se dogodilo u ponedjeljak. On je bio jako uznemiren, plakao je i rekao da je bio izuzetno vezan za oca i da se kaje zbog svega”, kaže izvor Kurira i dodaje da se M.S. za sada tereti za ubistvo.

Tužilaštvo je poslije saslušanja zatražilo da M.S. bude određen pritvor do 30 dana zbog uticaja na svjedoke i uznemirenja javnosti. U narednom periodu biće ispitani svjedoci, ali će se obaviti i balistička vještačenja.

Da podsjetimo, M.S. je kao policajac radio dvije godine, a u februaru je doživio tragediju kada mu je umro deda.

“On i otac su stanovali sami otkako su mu se roditelji razveli, dobro su se slagali i bili su bliski. M.S. je izuzetan dečko, svi su potreseni zbog tragedije”, rekle su komšije i opisale šta se desilo kobnog dana:

“Odjednom su se začule sirene, a kada smo istrčali u dvorište videli smo kako komšiju iznose na nosilima”.

Ostavite komentar: