Misterija ubistva tročlane porodice: “Pasat” Đokića snimila kamera sa jedne privatne kuće

Otkako je policija u subotu pronašla tri spaljena leša, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, misterija oko njihovog ubistva i dalje traje.

Zločin je za sada obavijen velom tajne, a istražioci su uspjeli da rekonstruišu kuda su se oni kretali neposredno prije smrti.

“Đokići su u nedjelju, 26. septembra, čitavog dana bili u selu Moravac kod Goranove majke, gdje su pravili ajvar. Oko ponoći, Goran, Gordana i Lidija sjeli su u svoj automobil “pasat” i krenuli ka svom domu u Aleksincu. Vozili su nekih 300 metara ka izlazu iz Moravca, gdje je i prva raskrsnica u selu i gdje su morali da zastanu”, objašnjava izvor Kurira i nastavlja: “Kamera sa jedne privatne kuće u blizini raskrsnice snimila je “pasat” na tom dijelu puta”.
Kako je dalje utvrđeno, auto Đokićevih je nastavio da vozi asfaltnim putem do centra sela, a potom je prešao prugu i došao do mjesta gdje se put račva, a jedan krak vodi ka njivama. Kako dalje kaže naš izvor, “pasat” je krenuo upravo tim zemljanim putem.
“Umjesto da ide na sjever, ka Aleksincu, “pasat” je krenuo na suprotnu stranu, na jug, ka selu Tešica. Tu je u subotu ujutru pronađen spaljen “pasat”, a tijela Đokića pronađena su desetak kilometara dalje, u ataru seka Moravac”, dodao je izvor.

Ostavite komentar: