Milatović: Nova opstrukcija DPS-a mirne predaje vlasti u Podgorici

U prostorije Izborne komisije Glavnog grada Crne Gore (IKGG) uselio se bračni par Nedović, a nosilac liste „Pokreta Evropa sad“ na lokalnim izborima u Podgorici i bivši ministar ekonomije Jakov Milatović ocijenio je da je ovo dokaz da aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i DPS koriste loš materijalni položaj građana i ucjenjuju ih.

„Ovo je strašno. Dokaz kako Vuković i DPS koriste finansijski položaj ljudi da ih onda ucjenjuju šta da rade ili ne rade – u ovom slučaju da jasno opstruiraju mirnu tranziciju vlasti u Podgorici“, izjavio je Milatović za Portal RTCG.

Podgoričanka Stanka Nedović, koja formalno-pravno nije zaposlena u Izbornoj komisiji Glavnog grada – Podgorica, nalazila se sinoć u prostorijama IKGG i nije dozvoljavala da se zavedu i ovjere akta, koja su donijeta većinom glasova članova i ovlašćenih predstavnika IKGG, ali i dopis sekretara IKGG Vladimira Vujovića, javlja dopisnik Sputnjika.

Sa Stankom je i njen suprug Miško. Bračni par Nedović u dijelu službenih prostorija (kancelarija sa lijeve strane ulazne prostorije) ima kompletno pokućstvo, uključujući krevete i frižidere i sve ostalo potrebno za život.

 

 

 

 

Ostavite komentar: