“Mika i njegova žena bili kao organizovani kriminalci”: Skandalozne tvrdnje poznatih glumaca

Miroslav Mika Aleksić (68) bavio se organizovanim kriminalom sa suprugom Biljanom Mašić, tvrde njihove kolege, prenosi Informer.

Pošto su mlade glumice Milena Radulović (25) i Iva Ilinčić (24) skupile hrabrost i otkrile jezive detalje seksualnog zlostavljanja u školi glume “Stvar srca”, počelo je da se odmotava klupko.

Glumci Slobodan Ćustić, Eva Ras, Radmila Živković i rediteljka Jana Maričić tvrde da je on zarađivao tako što je djecu “ubacivao” na Fakultet dramskih umetnosti, piše Informer.

“Mika i njegova žena su bili u sprezi, retko ko je mogao da upadne na Biljaninu klasu na FDU a da nije prošao njegovu školu. Kažu da je imala uticaj i na kolege, koji su masovno primali Aleksićeve učenike”, bijesna je Radmila Živković. Slavna glumica dodaje da je uhapšeni učitelj glume sramota za profesiju i da treba da bude najstrože kažnjen:

“Džukela jedna, sram da ga bude! Urlala bih od bijesa zbog svega što se desilo tim devojkama. Moja kćerka je tri puta išla na njegove časove i više nije htjela pošto ju je udarao štapom po prstima. Taj monstrum treba da prođe kroz toplog zeca jer je bruka za profesiju, đubre jedno”, kaže.

Saznanja o korupciji Mike i Biljane ima i Slobodan Ćustić i riješio je da konačno progovori javno o tome.

“Kada supruga gospodina Aleksića prima klasu, 90 odsto studenata bude iz Mikine škole. To može lako da se provjeri! To je korupcija i ucjena! Ukoliko djeca koja hoće na FDU znaju za to, onda će da urade sve kako bi ostvarili svoje snove. Ta neka mala djevojčica ne može da vjeruje da će “čika Mika” da joj nanese zlo. To je paukova mreža u koju se uhvati dijete, a kada se desi zlostavljanje, od sramote ne smije da kaže nikome. Te djevojke su 10-15 godina trpjele u sebi, drago mi je što su progovorile”, kaže Slobodan Ćustić, otac šestoro djece.

On dodaje da je Aleksić polako uvodio učenice u pakao, te da nisu mogle ni da naslute šta ih čeka.

“Znam sve priče kojima se služe loši pedagozi da bi pokrili neku svoju glad. Na primjer, da bi se glumci oslobodili, traže da se cela klasa skine gola. Poslije se ide na individualne časove, pa ako si se skinula tamo, ajd’ nemoj da se skineš i iza zatvorenih vrata”, objašnjava glumac, a njegove riječi potvrđuje i Eva Ras. Ona kaže da je među kolegama poznato da je bračni par uzimao novac za upis na FDU.

“Mika i njegova žena Biljana su se bavili ozbiljnim organizovanim kriminalom na Fakultetu dramskih umetnosti. Niko nije mogao da se upiše a da nije prethodno završio njegovu školu. Čula sam da su im pojedinci plaćali čak i po 10.000 evra da bi upali na fakultet. To je skandalozno”, kaže.

Rediteljka Jana Maričić takođe optužuje Mišićevu da je omalovažavala one koji nisu prošli školu njenog muža.

“Bilja Mašić je verbalno i psihički zlostavljala svoje studente, uglavnom djevojke, i to one koje nisu prethodno pohađale njihovu “školicu”. Pitali smo drugarice zašto to tolerišu, a one su objasnile da moraju ako misle da ostanu na katedri za glumu”, ističe poznata rediteljka.

Ostavite komentar: