Mika Aleksić se prvi put oglasio za medije: Evo šta je poručio iz kućnog pritvora

Reditelj Miroslav Mika Aleksić, koji je juče poslije osam mjeseci izašao iz Centralnog zatvora, pošto mu je pritvor zamijenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, prvi put se oglasio za medije.

Aleksić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume “Stvar srca” prvi put je dao izjavu za medije otkako je osumnjičen za teška krivična dela.

“Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamjernom, ni u zlonamjernom, niti u bilo kojem razgovoru”, rekao je Aleksić.

Podsjećenja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksića za četiri krivična djela silovanja i pet krivičnih djela polnog uznemiravanja.

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar.

Miroslav Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a navodno među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Ostavite komentar: