“Malo sam bila vulgarna…”: Starleta otvoreno o Velji Nevolji i snimku na kojem joj prijete

Rijaliti zvijezda Tamara Đurić nedavno se našla u žiži interesovanja javnosti kada je na Tviteru osvanuo snimak njenog razgovora sa nepoznatim muškarcem koji joj je prijetio i pominjao da ona navodno duguje novac Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja.

Sve pojedinosti tog snimka otkrila je Tamara u intervjuu za Pink.rs, i tom prilikom priznala da li i kakve veze ima s Belivukom.

“Malo sam bila vulgarna na tom snimku, ali prosto, morala sam da uzvratim, to je onaj moj kosovski mentalitet, da ja odmah uzvratim istom mjerom. U principu ja ne znam ko su ti ljudi, oni su pominjali neke ljude, ali niko se meni nije predstavio da mi kaže ko je. Ja sam to onako, vratila istom mjerom”, rekla je Tamara.

Nikad ne pozajmljuje novac.

“Vjerujem da je to neka dječija fora, pominjala se neka cifra od 200 evra: “Da vratiš 200 evra…”. Ne pozajmljujem novac, to je neka fora, ja bih rekla glupa fora, ali hajde, ako je njima to zabavno zašto da ne. To su vjerovatno neki adolescenti u pitanju, ne bih se ja previše time bavila”, ispričala je ona i naglasila da Belivuka ne poznaje.

Ne poznaju se, ali vjeruje da Veljko Belivuk nema veze sa tim snimkom.

“Ne postoji ništa što bi moglo da spoji mene i Veljka Belivuka, mi se ne poznajemo, nijedna spona nas ne sastavlja, tako da vjerujem da taj momak nema veze sa tim snimkom”, pojasnila je ona

Ostavite komentar: