Majka nestale Teodore: Tražimo naše dijete

Za Teodorom Milenković (15), koja je nestala u četvrtak sa dečkom Nenadom Nikolićem (15), a koji je jutros pronađen, i dalje se intenzivno traga. Njena majka Emina za Nova.rs kaže da su ona i njen suprug trenutno u Beogradu i da je svuda traže.

Dječak Nenad pronađen je jutros oko četiri sata u parku kod Vukovog spomenika, dok se Teodori i dalje gubi trag. Njena majka u razgovoru za Nova.rs navodi da je i dalje ne zna gdje joj je ćerka.

„Ne znamo gdje, suprug i ja smo trenutno u Beogradu, tražimo je, nema je. Čula sam se sa Nenadovim ocem, znam da je pronađen, mi sada tražimo Teodoru. Policija mi ništa nije rekla, nemamo nikakve tragove“, kaže djevojčicina majka.

Ona apeluje na građane, da ukoliko vide djevojčicu, jave policiji.

„Ona je u trenutku nestanka imala crnu, tanku jaknu na sebi. Crne džins pantalone i najk patike – bijelo-crne sa zelenim. Ne znam šta je u pitanju, možda su se uplašili“, kaže Emina.

Podsjetimo, dječak Nenad pronađen je jutros. Darko Nikolić, otac maloljetnika, istakao je da je njen sin trenutno kod kuće, da je dobro, ali da je iscrpljen.

 

 

 

Ostavite komentar: