Majka koja je isprebijala djecu iznijela bizarnu odbranu: Na snimku nisam ja

Žena koja je uhapšena zbog nasilja u porodici, nakon što je osvanuo snimak na kom se vidi kako brutalno i zvjerski prebija svoje dvoje maloljetne djece, oglasila se preko svog advokata i osporila vjerodostojnost snimka, rekavši da žena na snimku nije ona.

Pravni zastupnik osumnjičene N.S. tvrdi da je ona tog dana i u vrijeme kada je snimak napravljen, bila na poslu.

“Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izvještači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično djelo nasilja u porodici”, rekao je lokalnim medijima Dragan Mladenović, advokat N.S.

Snimak na kom se vidi ženska osoba kako krvnički udara dvoje djece uznemirio je javnost u Srbiji zbog svoje brutalnosti.

Po svemu sudeći snimak je zabilježen skrivenom kamerom u sobi i počinje trenutkom kada dječak i djevojčica stoje kraj kreveta na kom sjedi žena, a zatim krvnički kreće da ih udara, sve vrijeme urlajući na njih. Njena vika nadglavšava plač i kuknjavu djece koja pokušavaju da se sakriju, a zatim ih oboje izbacuje iz prostorije.

Kada su se djeca udaljila iz prostorije, žena odlazi za njima, nastavljajući da viče, a zatim se čuju udarci. Drugi dio snimka zabilježen je iz drugog ugla i na njemu se vidi kako presvlači mlađe dijete, dječaka. Neprestano viče na njega, dok mu čupa odjeću sa tijela, a u pauzama od udaraca puši cigaretu.

Direktor bolnice u kojoj radi: I mi smo vidjeli snimak

Majka dvoje djece koji se vide na snimku je zaposlena u crvenoj zoni u kovid bolnici. Direktor te bolnice Nebojša Dimitrijević kaže za “Blic” da svoj posao obavlja korektno.

“Do sada se niko nije žalio na nju ni od medicinskog osoblja ni od pacijenata, mada je i do nas stigla priča koja je uzbudila zdravstvene radnike“, kaže Dimitrijević.

Podsjećanja radi, otac dece A. S. Ispričao je portalu “Rešetka” da za nasilje nije znao, sve dok nije vidio snimke. Ispričao je i da je podnio zahtjev za razvod braka, ali i to da je slučaj prijavio policiji. Lokalni portal piše da je policija ženi izdala rješenje kojim joj se zabranjuje prilazak djece, koje je tužilaštvo odbacilo.

Ostavite komentar: