Majka kidnapovanog mladića: Otet je blizu kuće, zvali su u gluvo doba i tražili novac

Majka mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice, kog su četvorica mladića otela jutros oko 3 sata ujutru i za otkup tražila 200.000 evra, kaže da su i dalje u šoku, ali da im je najvažnije da je on sada dobro i jedva čekaju da ga vide.

Podsjetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske policije uhapšeni su Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jedan sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli i gepekovali mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice. Otmičari su lišeni slobode, a žrtva je pronađena u gepeku automobila na novosadskoj deponiji u naselju Klisa.

“Dobili smo poziv od otmičara u gluvo doba noći i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Nisu detaljisali, a suprug i ja smo kratko razmislili i pozvali policiju koja je na svu sreću uhapsila otmičare, i zahvalni smo im jer su nam vratili dijete živo i zdravo”, kaže za Kurir majka otetog tinejdžera.

Kako je navela, njen sin je sinoć bio na rođendanu.

“Bio je na rođendanu i koliko smo saznali kada je došao blizu kuće neko ga je zvao i tada se sve dogodilo. Nismo još vidjeli sina, ali čuli smo da je dobro i jedva čekamo da ga vidimo i da saznamo sve detalje, jer još ne znamo šta se i kako tačno dogodilo”, kaže potresnim glasom uznemirena žena i dodaje da se ona i suprug nalaze u policiji.

Ostavite komentar: