Majka izbjegla smrt: Uključio kameru i ubio je, otac monstrum snimao kako davi ćerkicu (2)

Marko B. iz Vršca, koji je ubio ćerkicu pa sebe, živio je do aprila sa suprugom i djetetom u kući njenih roditelja.

“Tada se desilo porodično nasilje. Otišao je iz te kuće i doselio u drugu zgradu. Šest dana prije ubistva osuđen je na uslovnu kaznu od tri godine zbog nasilja u porodici. Poslije toga mu je dodijeljeno dijete”, objasnio je izvor iz istrage.

Njegova supruga Suzana, dodaje izvor Kurira, nije se mirila sa tom odlukom Centra za socijalni rad, već se žalila, ali je navodno uslijedio odgovor da o tome odlučuju ljudi koji su stručni i da ona nije stručna.

“Na dan ubistva nekoliko puta je zvao svoju bivšu suprugu i na telefon stavljao dijete koje joj je govorilo da dođe i da joj je tu lijepo, međutim, majka je predosjetila da nešto nije u redu. Pretpostavlja se da je htio da je namami u stan kako bi i nju ubio”, navodi izvor Kurira.

U dokumentu koji su izdale službe navodno stoji da “nema opasnosti po dijete”.

Za stravično ubistvo, podsjetimo, saznalo se preko jezivog snimka koji je Marko B. poslao cijelom imeniku iz telefona.

“Na snimku se vidi mnogo jezivih stvari, pričao je nepovezano, a vidi se crvena posuda napunjena vodom i mrtvo dijete. Nedugo nakon toga policija je došla, ali je već bilo kasno”, navodi izvor.

Tragedija kakvu Vršac ne pamti, podsjetimo, dogodila se juče oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dijete staro dvije i po godine, najverovatnije u kofi vode, a potom se objesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dijete.

Suzana i Marko su bili u fazi razvoda.

Ostavite komentar: