“Lomljava kao u filmu”: Crijep zbog stravičnog nevremena završio u krevecu bebe

Sve se dogodilo nekih sedam minuta poslije ponoći, puklo je kao da je avion pao, svjedoči za Novosti Aleksandar Simić, na čiju je kuću usljed nevjerovatno nevremena u Kruševcu, završilo dvije trećine krova Osnovne škole “Vuk Karadžić”!

“Lomljava se čula kao na filmu i krov se otvorio. U dječiju sobu uletjeli su crijepovi i silan lom, tačno ispod bio je krevetac našeg sina Nikole od tri godine. Ne znam šta da kažem. Samo neki metar dalje, zajedno smo gledali televiziju u tom trenutku…Šta je moglo da se dogodi ne smijem ni da pomislim”, priča on.

Na licu mjesta na spratu jednog od dva stambena objekta u dvorištu koje je smješteno preko puta škole u Jugovićevoj ulici, svuda svjedoče tragovi nevremena. Rupe na dva krova pokrivene su najlonom, ali ogromna količina vode već je nanijela značajnu štetu.

„Pozvali smo odmah policiju,vatrogasce,ljudi su dali sve od sebe da uklonimo i spasimo šta se može. Kad smo izašli u dvorište, vidjeli smo limenu konstrukciju, koju su zaista jedva nekako uspjeli da prebace u susedno dvorište kod komšija, kako bi mogli da dalje funckionišemo. Na našem krovu je još uvijek ventulacioni otvor od škole“, svjedoči Aleksandar.

Aleksandrova supruga Suzana kaže da je dijete bilo izbezumljeno od straha

Ostavite komentar: