“Ležao je na betonu krvav”: Muškarac ubio druga ispred kafane zbog konobarice

Požarevljani Z. M. (49) i B. M. (47) uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno pretukli Milana Dimitrijevića (48), koji je od povreda preminuo.

Jedan od osumnjičenih je priznao da je udario Dimitrijevića ispred kafane, nakon čega je on pao na zemlju i udario glavom o asfalt.

“Njegov iskaz se poklapa i sa nalazom obdukcije”, kaže izvor Blica i dodaje da je drugi osumnjičeni negirao da je udarao D. M. Predložen im je pritvor o kojem će odlučivati Viši sud u Požarevcu.

Kako saznaje Blic, kobni sukob se dogodio ispred kafane u Požarevcu u 19.45.

“Dimitrijević je bio u istoj kafani sa osumnjičenima. Navodno, svađa je izbila zbog konobarice. Oni su izašli ispred i počeli da se tuku, a Z. M. je udario žrtvu u glavu i ona je pala na beton”, priča izvor i dodaje: “Komšije koje su vidjele gungulu pozvale su policiju. Z. M. je uhapšen ispred kafane, dok je B. M. nađen nedaleko odatle.”

Policija je poslije uviđaja preuzela snimke s kamera i pričala sa svjedocima.

“U kafani je u momentu izbijanja svađe bila samo konobarica, koja je rekla da je ubijeni prišao stolu za kojim su sjedili osumnjičeni i da su počeli da se svađaju, ali da ne zna zbog čega, kao i da samu tuču nije vidjela”, kaže izvor.

Vlasnik kafane je rekao medijima da su se svi učesnici tuče ranije družili i da su često sjedili zajedno.

“Kad su počeli svađu, rekao sam im da izađu. Vidio sam da se tuku i da jedan leži na betonu krvav”,, rekao je vlasnik.

Ostavite komentar: