Ledi se krv u venama! Četiri osobe pronađene mrtve, među njima i poznati preduzetnik

U Vodicama je u dva slučaja policiji prijavljen pronalazak četiri mrtva lica.

Policijska uprava šibensko-kninska saopštila je da je u 12.56 časova zaprimila dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac.

U 13.23 časova policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtva lica – dva muškarca i jedne žene, u objektu na Južnoj magistrali, prenose hrvatski mediji.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage radi pronalaska lica koja bi se mogla dovesti u vezu sa smrću pronađenih lica, saopšteno je iz policije.

Portal “Šibenik in” javio je da je poznati preduzetnik iz Šibenika ubijen u Vodicama iz automatske puške oko 13 časova, a objavljene su i fotografije njegovog izrešetanog “mercedesa”.

Portparol policije u Šibeniku Šime Pavić rekao je za portal Šibenik in da se u Vodicama nešto dešava, ali nije još mogao potvrditi da je riječ o ubistvu.

“Ne mogu još ništa potvrditi. Neka gužva je u Vodicama, ali za sada ne mogu potvrditi da je riječ o ubistvu”, rekao je Pavić.

Portal “Šibenik in” nezvanično saznaje da je poznati preduzetnik sa područja Šibenika ubijen iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jedne prodavnice u Vodicama.

Ostavite komentar: