Kulminirao “obračun” oko pjevačice: Nakon svađe ispred kafića, kolima pregazio muškarca (49)

28.08.2020. | 16:49
U smederevskoj bolnici jutros oko pet sati preminuo je A. R. (49), kojem je, kako se sumnja, smrtonosne povrede nanio N. D. (57) tako što ga je pregazio kolima nakon svađe.

Prema prvim nezvaničnim informacijama iz istrage, do obračuna koji je doveo do zločina došlo je u noći između četvrtka i petka ispred kafane na peroferiji Smedereva.

Njegovo tijelo je prenijeto na obdukciju, gdje će biti utvrđen uzrok smrti, a osumnjičeni N.D. (57) priveden je i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Do svađe je došlo u kafani, u kom je bila muzika uživo, gdje je došlo do rasprave između osumnjičenog i stradalog. Sumnja se da je do svađe došlo zbog pjevačice, a neki kažu i da je osumnjičeni N.D. vrijeđao sina A.R.

Oni su potom izašli napolje gdje su se i potukli. Navodno je A.R. uzeo lopatu i udario u šoferku automobila N.D., a onda je ovaj sjeo u u kola i pregazio ga. Sa teškim povredama A.R. je prevezen u bolnicu u kojoj je nakon par sati i preminuo.

N.D. je prieveden i određeno mu zadržavanje od 48 sati, nakog ćega će biti izveden pred tužioca. Obavljen je uviđaj i zatečen je automobil mercedes na kome su pronađena oštećenja na vetrobanskom staklu. Takođe, pored automobila su pronađeni ašov i lopata sa tragovima krvi, piše Kurir.