Krivokapić najavio novu vlast za tri sedmice i zamolio građane da ne izlaze na ulicu: “Čekali smo 30 godina, sačekajmo još tri nedjelje…”

PODGORICA – Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić najavio je da će formirati vlast za tri sedmice i ponovo zamolio građane da ne izlaze na ulicu.

“Čekali smo 30 godina, sačekajmo još tri nedjelje dok ne formiramo vladu. Biće organizovana proslava sa naše strane i o tome ćete biti obaviješteni”, napisao je Krivokapić u objavi svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

Molimo vas da NE izlazite na ulice, slavite u svojim domovima. Čekali smo 30 godina-sačekajmo još 3 nedelje dok ne formiramo vladu. Biće organizovana proslava sa naše strane i o tome ćete biti obaviješteni.

Gepostet von Zdravko Krivokapić – Za budućnost Crne Gore am Dienstag, 1. September 2020

 

Krivokapić je poručio da mir nema cijenu i da niko ne treba da se plaši da će Crna Gora nestati.

Krivokapić je i sinoć pozvao građane, koji slave na ulicama širom Crne Gore, da se vrate svojim kućama i u njima nastave slavlje.

Državna izborna komisija u Crnoj Gori objavila je konačne rezultate izbora, prema kojima je DPS osvojio 35,06 odsto glasova, koalicija “Za budućnost Crne Gore” 32,5 procenata glasova, savez “Mir je naša nacija” 12,5 odsto glasova, dok je građanski pokret “Crno na bijelo” podržalo 5,53 odsto birača.

 

 

Ostavite komentar: