“Konačno je odreagovao”: Supruga Čede Jovanovića strahuje od svakog novog dana

Supruga Jelena Jovanović kaže za Blic da je u većini slučajeva riječ o neistinama.

“Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog djece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno”, počinje priču supruga lidera LDP. Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopštio ljekarski konzilijum ne predstavljaju ništa drugo nego spekulacije.

“Molim predstavnike medija da ne objavljuju uznemirujuće vijesti koje nisu istinite, i da nam pruže priliku, a posebno našoj djeci, da što mirnije prođemo kroz ovaj teški period”, kaže ona.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

“Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima”, navodi Jovanovićeva.

Ono što je važno, kaže, jeste da je Čedomir stabilno, da ima puno povjerenje u sjajan i vrlo posvećen tim ljekara i na putu je da se oporavi.

“Konačno je odreagovao i na terapiju i stvari idu na bolje”, kaže ona.Ostavite komentar: