Komšije nesrećnika u šoku: “Borio se za život, pregrmio koronu, a umro u saobraćajki”

Dugo je bio u bolnici, više od mjesec dana, borio se za život, pregrmio je koronu i na kraju ovako tragično završio, u prevrnutom sanitetu. Ne dao Bog nikome.

Ovim riječima komšije Dragoslava D. (69) iz Aleksinca komentarišu vijest o njegovoj tragičnoj pogibiji do koje je došlo preksinoć u selu Bovan, kada se na nizbrdici na ulasku u to selu prevrnuo sanitet koji ga je iz Sokobanje vozio u bolnicu u Kruševcu.

“Vidio sam na internetu da je došlo do nesreće, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je to komšija Dragoslav. On živi tu sa suprugom, kćerkom i unukom, a sin mu je u Njemačkoj. On se dugo liječio od korone, teško je podnio bolest, bio je i na kiseoniku. Vrlo tragično je to što mu se desilo. Bio je dobar čovjek, nije zaslužio”, kaže jedan od komšija iz Aleksinca.

Komšije u šoku pričaju da su se nadali da će Dragoslav da se vrati izliječen, ali ih je zatekla vijest o njegovoj iznenadnoj pogibiji.

“Razbolio se prije možda mjesec, mjesec i po dana. Bio je prvo pozitivan, pa poslije dvije nedjelje negativan na testovima, ali su ga zadržali u Sokobanji u bolnici jer je i dalje imao tegobe i probleme sa disanjem. Trebalo je da ga prebace u Kruševac na dalje liječenje. Jutros kad smo vidjeli svijeće upaljene u njegovoj kući, nismo mogli da vjerujemo šta se desilo”, priča jedna komšinica.

Komšije očekuju da se pogibija Dragoslava temeljno istraži.

“Nemoj sad da bude da je umro od kovida. On nije umro od korone, da se sanitet nije prevrnuo, bio bi živ”, dodaje komšinica iz Aleksinca, piše Blic.

Ostavite komentar: