Koalicija “Za budućnost Crne Gore”: Berlinski zid je pao i u Crnoj Gori VIDEO

Predstavnici koalicije “Za budućnost Crne Gore” su se obratili građanima, drugi put večeras.

„Berlinski zid je pao i u Crnoj Gori“, rekao je Slaven Radunović iz koalicije „Za budućnost Crne Gore.

„Od danas DPS i ostale stranke vladajuće koalicije nisu vlast. Na žalost, sami nećemo moći da formiramo vlast, moraćemo da pozovemo i naše prijatelje iz opozicije“, poručio je on.

Radunović je naveo da kolacija „Za budućnost Crne Gore“ ima osvojenih 36,02 odsto glasova, na osnovu 182.000 prebrojanih listića.

Večeras nije pobjeda ni jedne političke partije, ovo je pobjeda sv Vasilija, ovo je pobjeda Crne Gore, svakog građanina. Želim da pozdravim sve heroje koji su svih ovih dana trpjeli terori i napadani da su protiv Crne Gore, rekao je jedan od lidera koalicije “Zajedno za Crnu Goru”, Marko Milačić.

Prema Milačićevim riječima, najveći heroji izbora su ljudi koji su proteklih mjeseci protestovali protiv primjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti. oni su, prema njegovim riječima, ujedno i najveće patriote.

“Pozivam Mila Đukanovića da jednom u životu bude normalan čovjek i da prihvati odluku naroda. Ovo je najveća pobjeda u našim životima. Ovo je pobjeda svakog čovjeka. Neka nam je srećna pobjeda čitave naše Crne Gore. Neka nam je srećna sloboda”, dodao je Milačić. Iako se čekaju konačni rezultati izbora, Milačić je, kako je rekao, siguran da je Crna Gora pobijedila. On je još jednom pozvao građane da ostanu kod svojih kuća.
 

Ostavite komentar: