Knežević poručio Đukanoviću: Kad dođem u Crnu Goru, jedan od nas dvojice mora u zatvor

Predsjednika „Atlas grupe“ Duško Knežević najavio je povratak u Crnu Goru ističući da bi crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću bilo najbolje da napusti zemlju i da poslije svega što je uradio nije moguće da dalje ostane na vlasti. „Ja kad dođem jedan od nas mora ići u zatvor“.

Knežević je iznoseći brojne optužbe na račun Đukanovića rekao da je narod Crne Gore shvatio da je taj režim korumpiran i da je odlučio da prekine njegovu vladavinu, te da bi mu bilo najbolje da sjedne u avion i napusti zemlju.

„Realno rješenje je da napusti Crnu Goru jer svako njegovo ostajanje u je jako rizično za njega i njegovu familiju zbog onoga što su napravili crnogorskom narodu. Najbolje da se pokupi i sjedne u avion i ode na destinaciju koja će mu omogućiti da ne bude izručen Crnoj Gori“, rekao je Knežević.

On je istakao da neće stati sa obračunom sa Đukanovićem dok Đukanović ne ode u zatvor i da su njegovi advokati dali prijedlog da se ispitaju kriminalne radnje Đukanovića.

“Mislim da je nemoguće da Đukanović ostane na vlasti. Ja kad dođem jedan od nas mora ići u zatvor”, naglasio je Knežević.

Knežević je pobjednicima izbora koji još nisu postigli dogovor o formiranju crnogorske vlade poručio da volja naroda mora da se ispoštuje.

„Milo će sigurno pokušati da sačuva svoje bogatstvo i familiju, političari koji su dobili većinu moraju da budu odgovorni, jer narod nema vremena da čeka da se njihove svađe i dogovori razvlače, jer je zemlja ostavljena u haosu“, naveo je Knežević za “N1”.

On od nove vlasti očekuje da sprovede reformu pravosuđa koja će omogućiti proces protiv Đukanovića.

 

 

Ostavite komentar: