Knežević o formiranju vlade: Spajić nema podršku četiri poslanika pokreta “Evropa sad”

Jedan od lidera koalicije “Za budućnost Crne Gore” Milan Knežević izjavio je da mandatar Milojko Spajić iz Pokreta “Evropa sad” nema podršku četiri poslanika sa svoje liste.

Knežević je naveo da Spajić nema podršku jednog poslanika Ujedinjene Crne Gore, da Socijalistička narodna partija još nije odlučila da li će biti dio priče, a da je i funkcioner Pokreta “Evropa sad” Andrej Milović rekao da su spremni da pregovaraju sa Socijaldemokratama.

“Je li to izdaja izborne volje? Zašto je neko požurio i potrčao da stavi tačku na razgovore. Zato što su od početka fingirani razgovori i pregovori sa koalicijom `Za budućnost Crne Gore`”, rekao je Knežević.

On je dodao da su se neki ljudi iz Pokreta “Evropa sad” više puta sastajali sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i njegovim najbližim saradnicima nego on, te da im je to rekao i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, koji je i zamjenik predsjednika ovog pokreta.

Knežević je rekao da želi Bošnjake, Albance i Hrvate u Vladi, ali da neko od njih ne želi Koaliciju “Za budućnost Crne Gore”.

On je istakao i da je Spajić neiskusan u politici.

“Što se tiče koalicije `Za budućnost Crne Gore`, mi nismo stavili tačku i pozivamo ga da nastavimo tamo gdje smo stali”, rekao je Knežević za TV “Vijesti”.

Ostavite komentar: