Kecmanović saslušan povodom napada Bjelogrlića na Antonijevića: Nije bilo dobacivanja

Scenarista Vladimir Kecmanović saslušan je danas povodom prebijanja reditelja Gage Antonijevića od kolege Dragana Bjelogrlića.

Osim Kecmanovića, na spisku onih koji treba da budu saslušani o prebijanju Gage Antonijevića od Bjelogrlića su Filip Davidović, Katarina Radivojević i Jovana Sarić.

Nakon što su svoje izjave u tužilaštvu u Nišu dali Dragan Bjelogrlić, a dvije nedjelje kasnije i reditelj Predrag Gaga Antonijević, o prebijanju Gage Antonijevića od Bjelogrlića danas se saslušavaju i drugi svjedoci.

Jedan od njih je i scenarista Vladimir Kecmanović, koji je prisustvovao ovom nemilom događaju.

“Znate kako, ja sam otprilike rekao ono što sam rekao i u izjavi policije i u izjavi za medije. Naprosto sam na najednostavniji način ispričao ono što se dogodilo. To sam uradio i sada, s tim što su advokati osumnjičenog imali neka potpitanja”, rekao je on, pa se osvrnuo na detalje pomenutog događaja kojem je prisustvovao:

“Bio sam za stolom sa Gagom Antonijevićem kada je Dragan Bjelogrlić došao i udario ga. Onda je došlo neko koškanje. I tada sam prišao. Kada je Bjelogrlić nastavio da ga udara, ja sam ih radvojio. i to bi otprilike bilo to.”

Na pitanje da li je čuo neka dobacivanja koja su prethodila napadu na Antonijevića, scenarista je rekao da nije.

“Nije bilo nikakvog dobacivanja, ja sam bio sa Antonijevićem čitav dan”, ispričao je on.

Osim Kecmanovića, na spisku za saslušanje o prebijanju Gage Antonijevića od Bjelogrlića su i Filip Davidović, Katarina Radivojević i Jovana Sarić.

Glumica Katarina Radivojević je, kako se na snimcima kamera moglo vidjeti, sjedela koja za istim stolom sa okrivljenim Bjelogrlićem.

Antonijević je nakon incidenta izjavio da nije imao nikakav kontakt glumcem prije incidenta.

“Apsolutno ne i jednostavno nikakav kontakt sa njim nisam imao. Nek se pojavi bilo ko da kaže gdje smo se mi to vidjeli, kad smo stupili u kontakt. Prvi put kad sam ga vidio, on me je udario pesnicom. To je sve laž i izmišljotina, kojom pokušavaju da opravdaju njegovo ponašanje i kriminalni akt, ali to ne može da prođe”, rekao je.

“Ne vidim, jer ja sam okrenut na drugu stranu. Ja samo vidim nešto bijelo kako mi se približava, mislio sam da je konobarica, okrećem se i natrčavam na pesnicu”, objasnio je Antonijević.

Ostavite komentar: