Katica Rođak: Došao je u sobu i hladno mi rekao: ‘Ja sam ubio djecu!’

Josip Rođak (54)  juče je rano ujutro izvukao četvoro djece iz kreveta i bacio ih s prvog sprata kuće u Pagu.

Katica Rođak u kući na Pagu gdje je juče njen suprug Josip bacio četvoro djece s prvog sprata u razgovoru sa ekipom 24sata.hr navodi sljedeće:

– Ja nisam ni slutila što će se dogoditi. On je mene ujutro u 5.56 sati pitao je li spavam. Ja sam se okrenula i valjda sam zaspala. Mislila sam da se on dignuo jer svako jutro ode u dućan po hljeb. Onda sam čula krik. Mislila sam da je mala pustila na mobilni telefon neki video. Kad je on došao u sobu vidjela sam da je uhvatio za ruku A. (djevojčicu koja je najteže ozlijeđena) i nosio je. Mislila sam da je nosi u dnevni boravak. On se vratio unutra i mrtvo hladno mi rekao: ‘Ja sam ubio djecu’.

Majka je onda počela vikati: ‘Kurvin sine’

– Ja sam mu rekla: ‘Monstrume, kuda sada bježiš?!’. On je nakon toga otišao na policiju i prijavio se. Ne mogu mu to oprostiti – prisjeća se Katica.

Ispričala je kako njen suprug nije ranije zlostavljao djecu.

– Bio je ok. Što mu je juče puklo, ja ne znam. Nismo se ni svađali niti ništa – rekla je, a na pitanje je li dolazio Centar za socijalnu skrb odgovorila je:

– Centar je dolazio zbog moje najstarije kćeri. Bilo je malo problema, navodi 24sata.hr.

Rekla je da njen muž više nikad neće vidjeti djecu.

– Pristupa kod djece njemu više nema! K djeci više neće doći. Mene mala pita: mama, je l’ će tata doći živjet s nama? Ja sam rekla ne. Jer boje ga se, doživjeli su traumu. Na beton ih je bacio! Ajde da je bila trava barem, možda ne bi bile tolike ozljede, ali beton… Uzeću advokata, on više nikad neće imati pristupa djeci.

Odgovorila je i na navode da je zanemarivala djecu.

– Za klevete koje neki susjedi pričaju, tužiću ih! Sve one koji su lagali i srali! Da su djeca zanemarena, to sam sve čula, da sam neodgovorna majka i da se svašta o meni priča. Zna i gospodin Bernardo (gospodin u čijoj kući žive) da ih kupamo i da su uvijek u čistome, neka oni pometu pred svojim pragom pa neka o drugima pričaju. I direktorka škole neka pričepi jezičinu, nešto je rekla da je mala zanemarena…

 

Ostavite komentar: