Jezivi detalji zločina: Otac iz pakla kćerku odveo u napuštenu kuću, pa brutalno pretukao i silovao

Brzim operativnim radom policija je u Zrenjaninu uhapsila J.Ć.(43) koji je osumnjičen da je prekjuče silovao kćerku S.Ć. (23).

On se sumnjiči da je u subotu brutalno pretukao i silovao svoju kćerku u napuštenoj kući nedaleko do Kalvarijskog groblja u Zrenjaninu.

J.Ć. je prema nezvaničnim informacijama kćerku sa kojom stanuje u naselju Bagljaš na silu natjerao da ode sa njim u napuštenu kuću koja se nalazi u blizini groblja, piše Kurir.

“Čim su ušli u tu straćaru počeo je da tuče kćerku, a zatim ju je natjerao da sa sebe skine svu garderobu. Kad je djevojka to uradila nasrnuo je na nju. Djevojka se opirala, ali ju je monstrum ponovo pretukao, a onda i brutalno silovao”, kaže izvor iz istrage. Nakon zvjerskog iživljavanja nad djevojkom joj je navodno zaprijetio da nikome ne govori šta joj je uradio jer će je u protivnom ponovo prebiti. Nakon toga njih dvoje su se zajedno vratili u porodičnu kuću u Zrenjaninu.

“Međutim, J.Ć. je u toku večeri izašao iz kuće i tada je kćerka telefonom pozvala rođaku i ispričala šta joj je otac uradio. O torturi koju je preživjela nesrećna devojka odmah su obavješteni i policija i Više tužilaštvo u Zrenjaninu. Žrtva oca monstruma pregledana je u bolnici i ljekari su konstatovali brojne povrede. Urađen je i uviđaj u kući u kojoj se dogodilo seksualno zlostavljanje i pronađeni su fizički dokazi silovanja”, rekao je izvor iz istrage.Ostavite komentar: