Jeziva pozadina nesreće: Kupio sebi i kćerki grob, pa se zakucao u banderu VIDEO

22.03.2023. | 15:20

Otac (55) poginuo je u ponedjeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namjerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova kćerka (18) bila na suvozačevom mjestu i teško je povrijeđena. Kako saznajemo, on je bio toliko ozbiljan u namjeri da ih oboje ubije da je obezbijedio dva grobna mjesta za njih!

Djevojčicin djeda ispričao je za Kurir da je otac stalno prijetio da će ubiti sebe i dijete i da je bio jako ozbiljan u svojoj namjeri!

– On je obezbijedio dva mjesta gdje će da budu sahranjeni kad ih ubije – kaže devojčicin deda.

Kako je Kurir već pisao, on je htio da ubije sebe i kćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao.

– Ne znamo ko će sada da se brine o toj ženi, ali odveli su je iz Centra na bezbjedno – kaže on i dodaje:

– Svi su oko njega trpili nasilje, a naročito moja kćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a oni nije smjela nigdje bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega. Pored roditeljske kuće je prolazila gledajući u pod – priča njen otac.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Rekao joj da će je ubiti

Majka povrijeđene djevojčice nedavno je donijela odluku da više neće trpiti nasile od strane svog supruga i otišla je, dok je djevojčica ostala da živi sa ocem.

– Kad je dijete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sjedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak željela da ona ide sa njima i pozvala je da sjedne u kola, a kad su sjele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Prema riječima našeg sagovornika, poslije je uslijedilo samoubistvo oca, a kćerka je srećom preživjela, ali sa teškim povredama.

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i ljekari joj se bore za život – pričaju komšije.