Javio se dva sata prije kobnog leta! Majka poginulog padobranca slomljena od bola

Tuga i neverica vladaju u domu padobranca Ognjena Trajkovića koji je juče nastradao prilikom izvođenja padobranskog skoka.

Majka Marina je slomljena od bola, a najbolji drug i drugarica nesrećno nastradalog mladića su uz nju.
“Zašto ga nismo zaustavili, majka rodila sina lastavicu, pa ga poslala u elitnu jedinicu. Lastavica moja ode u nebo, sad ću da čekam sine vi da mi dođete, vi njegovi ste mi sve. O radosti, majkino čedo, oko majkino, djeco moja mila, vi ste njegovi drugari vi ste moja djeca uz njega ste bili do posljednjeg dana”, jauk je majke Marine za nastradalim sinom, koji para nebo.
Majka kaže da je uvijek bio odličan đak.
“Ne znate kakvo je to dijete bilo od šestog razreda, bio je uporan govorio je “beretka” i samo “beretka”. Završio je srednju školu odličan đak i želio da se prijavi i postane padobranac. Majkino dijete, mi smo ga podržavali. Neka mi ga Bog primi u nebesko carstvo. Starija kćerka i sin su neutješni”, priča Marina.
Poslije vojnog roka, kada je završio obuku došao je i čekao da ga pozovu vojnik po ugovoru je bio, želio je da se školuje dalje, navode drug i drugarica. Stariji brat i sestra su otišli zu Niš. Juče su bili komandir i dečko koji je od prvog dana sa njim na obuci i ljekar, kaže Marina i dodaje da se sa sinom čula dva sata prije same tragedije, piše Kurir.

Ostavite komentar: