Jak pljusak potopio Niš: Gradske ulice pod vodom, poplavljeni i objekti FOTO/VIDEO

Dugo očekivana kiša konačno je pala oko 16 časova na jugu Srbije, tačnije u Nišu, dok nije izostao ni grad. Međutim, koliko god da su stanovnici uživali u rashlađenju, izgleda da ih je sada zadesila druga muka, jer je već nakon 10 minuta od padavina napravljen “potop” u tom gradu.

Poslije nevremena koje je protutnjalo Nišom pojedine ulice ostale su pod vodom zbog ogromnih padavina. Kružni tok kod Delta planeta pretvoren je u mini jezero. U Ulici Nikole Pašića palo je drvo.

Kako se vidi, naime, na video snimcima koji se dijele na društvenim mrežama, određene ulice nakon pomenutih pljuskova i kiše sada su potpuno potopljene, pa vozila koja se kreću tim putevima jedva prolaze, dok ni pješacima nije ništa lakše.

– Pljusnula kiša i potop kod “Delte”. Ala su ga napravili, svaka im čast”, napisala je jedna korisnica Tvitera prilikom objave snimka na kom se vidi ogromna bara na mjestu gdje bi trebalo da se kreće saobraćaj. U drugim dijelovima i objektima u tom gradu slična je situacija, pa je identičan prizor usnimljen i u niškoj dječijoj klinici, gdje je voda dostigla čak pola metra.

Pored ulica i klinika, kiša je haos napravila i u jednoj hali u ovom gradu, a o čemu takođe svjedoče snimci koje su iznenađeni ljudi pravili na licu mjesta, a potom podijelili na internetu, piše Blic

“Voda je u hali. Smrad je nevjerovatan”, piše jedan korisnik.

Ostavite komentar: