“Ja sam srećan, sa djecom provodim maksimalno vrijeme”: Kako Đorđe živi sa kćerkicama

Pješačio je nekoliko puta od Kragujevca do Beograda. O njemu je snimljen film. Poslije šest godina, Đorđu Joksimoviću napokon su vraćene tri kćerke.

Ispunio je sve uslove kako bi mu se vratile kćerke, iznajmio je kuću u kojoj djevojčice imaju svoje sobe, idu u obližnju osnovnu školu, a on je pronašao posao. Djevojčice su vraćene po pravosudnoj presudi.

“Ja sam srećan, sa djecom provodim maksimalno vrijeme u igri i učenju. Sve njihove obaveze moraju da se ispoštuju. Živimo normalnim životom”, naveo je Joksimović za RTS.

Prema njegovim riječima, škola im je blizu, kao i sve ostalo, a već imaju i svoje drugare sa kojima se druže.

Dodao je da su djevojčice brzo uspostavile kontakt sa drugarima, u ulici u kojoj žive ima djece koja idu u školu i sa njima se druže i u školi i van nje.

Đorđe je ispunio sve uslove kako bi mu bile vraćene kćerke, iznajmio je kuću i našao je posao.

“Djeca mi ne mogu više biti oduzeta, sve bi moralo da prođe sudsku proceduru. Prvo neću da dolazim u tu situaciju da imaju osnova da mi oduzmu djecu. Toga više nema. Djeca nikada nije trebalo da budu oduzeta”, kaže Joksimović.

Napominje da je u procesu bio potcijenjen kao otac, ugrožen i da do toga više neće doći.

Najavio je snimanje još jednog filma “Svi smo mi Đorđe”, koji će obuhvatiti vrijeme od prvog dana borbe za djecu do današnjeg dana, kada su djeca vraćena, prenosi Blic.

Ostavite komentar: