Izvučen kroz granje: Objavljen potresan snimak spasavanja bebe iz Morače VIDEO

Dvomjesečni dječak juče je izvučen iz Morače nakon što je njegova baka K.K (62) sa njim u naručju skočila u rijeku.

Beba je spasena, a tijelo njegove bake izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak izvlačenja djeteta iz ledene rijeke.

Radnici gradskog preduzeća Zelenilo Aldin Ibrahimović i Almir Mujak izvukli su i spasli bebu iz Morače u Podgorici. U spasavanju je učestvovao i Demaj Spejtim.

Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu rijeku. Brzom reakcijom uspjeli su da izvuku dijete na obalu.

Dijete je bilo bez svijesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da dječaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život, prenosi Blic.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dječaka u bolnicu.

Da podsjetimo, šezdesetdvogodišnja K. K. stradala je juče oko 11.20 sati nakon što je sa dvomjesečnim unučetom u naručju, uskočila u rijeku Moraču. Žena je prije toga poslala uznemirujuću poruku roditeljima bebe, koji su u panici odmah izletjeli iz kuće i tražili svoje dijete, koje je u tom trenutku iz rijeke spaslo četiri heroja.

Ostavite komentar: