Izlila se kanalizacija: Fekalije se slivaju pored obdaništa

01.02.2024. | 12:24

U beogradskom naselju Mirijevo u Ulici Jovanke Radaković 39 ponovo se na trotoar i kolovoz izlila kanalizacija iz stambene zgrade u Ulici Nikole Doksata 32.

Fekalne vode slivaju se i pored obdaništa, restorana brze hrane, prodavnica.

Iz Javno-komunalnog preduzeća “Beogradski vodovod i kanalizacija” rečeno je da se radi o internoj kanalizaciji i da su njihove ekipe izašle na lice mjesta, kao i da taj problem nije u njihovoj nadležnosti, prenijeli su srpski mediji.

Stanari u Ulici Jovanke Radaković i 2022. godine imali su isti problem i tada su održali nekoliko protesta, a kontejnerima blokirali ulicu.

Poslije protesta i pritiska javnosti na lice mjesta izašle su ekipe Javno-komunalnog preduzeća “Beogradski vodovod i kanalizacija” koje su otčepile nelegalne septičke jame, a potom dezinfikovale cijelu ulicu,, prenosi Nova.

U gradskoj opštini Zvezdara 15. oktobra 2022. godine predstavnici stanara iz ulica Jovanke Radaković i Nikole Doksata potpisali su sporazum o rješavanju tog problema, a gradski menadžer Miroslav Čučković rekao je da se potpisivanjem sporazuma pristupa trajnom rješenju tog problema.

Oznake: Beograd, Fekalije, Vrtić