Izgorjela tri autobusa na voznom parku firme: Sumnja se da je požar podmetnut

U krugu preduzeća “Nikolić prevoza” u Samarinovcu kod Negotina jutros oko 2 sata i 30 minuta izbio je požar u kojem su u potpunosti izgorjela tri autobusa, a misli se da je požar podmetnut.

Goran Nikolić, vlasnik kompanije, rekao je da misli da je požar podmetnut i da od nadležnih organa očekuje da rade svoj posao.

“Kada sam primijetio požar istrčao sam iz kuće i počeo da gasim, ali je nažalost bilo vjetra, pa se vatra proširila na ostala dva. Mogu samo da pretpostavim ko iza toga stoji”, kaže Goran Nikolić.

Odmah po dojavi na lice mjesta došli su sa dva vozila i pripadnici Vatrogasno spasilačkog odjeljenja Negotin, a u pomoć su pritekli i vatrogasci iz jedinice HE “Đerdap dva”, takođe, sa dva vozila. Požar je u potpunosti ugašen.

“Srećom te su vatrogasci brzo stigli inače bi izgorio cijeli vozni park i kuća. Strašno je sve ovo. Nemam riječi”, dodaje Nikolić.

U krugu “Nikolić prevoza” u toku je uviđaj koji bi trebalo da pokaže kako je došlo do požara. Prema prvim pokazateljima, materijalna šteta je poprilično velika, jer se radi o autobusima nove generacije, pišu Novosti.

Ostavite komentar: