Iz kuće se čulo zapomaganje i krici: Nastavnica nožem ubadala muža u glavu i vrat

S. M. (41) iz Zrenjanina uhapšena zbog sumnje da je u utorak ujutro brutalno ubila supruga B. M. (39) ispred njihove porodične kuće.

Nastavnica S M. (41) iz Zrenjanina, uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga B. M. (39) naočigled njihove petogodišnje kćerke i komšija. Ona je najprije muža izbola u kući, a kada je on istrčao napolje, sustigla ga je i dokrajčila sa dva noža!

Porodična tragedija dogodila se juče ujutru u porodičnoj kući u jednom zrenjaninskom naselju. Inače, S. M. je bivša nastavnica u jednoj osnovnoj školi.

“Ona je najprije supruga napala nožem u kući dok je spavao. On je pokušao da pobjegne i sav krvav istrčao iz kuće na ulicu, ali ga je ona sustigla i dokrajčila ubodima u vrat i glavu. B. M. je od zadobijenih povreda preminuo u urgentnom centru zrenjaninske bolnice”, priča izvor iz istrage.

Prvi komšija M. K. za Kurir kaže da je vidio kako je komšinica brutalno ubila supruga.

“Čuo sam oko osam sati buku, zapomaganje i krike u susjednoj kući. Izašao sam u dvorište. Vidio sam komšiju kako istrčava na ulicu i pada nasred puta. Njegova žena ga je jurila, i to sa dva noža.

Kad ga je stigla, zadala mu je nekoliko uboda nožem u glavu i vrat. Mislim da ga je tada dokrajčila. Prije nego što je pao na zemlju, molio je da to ne radi. Vikao je: „Nemoj, nemoj zbog djeteta!“ Dijete je, nažalost, sve gledalo i plakalo”, priča M. K. i pokazuje krvave tragove po ulici, piše Kurir.

Ostavite komentar: