Ivan Ivanović na protestima poslao poruku Vučiću: Ispunite naše zahtjeve

TV voditelj Ivan Ivanović obratio se okupljenima na današnjem petom protestu “Srbija protiv nasilja” ispred Skupštine Srbije i poručio da “oni koji šetaju vjeruju da kada djeca odu u školu, iz škole treba da se vrate”.

“Ako ih neko tamo napadne, policija da ih odbrani, ako neko na internetu traži recept za bombu, da BIA to otkrije i spriječi tragediju, zbog toga tražimo odgovornost čelnika te dvije institucije”, rekao je on.

Uputio je i svoju poruku predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

“Gospodine predsjedniče, ispunite zahtjeve ovog protesta, ispunite naše zahtjeve, zato što smo u pravu, ne prihvatamo da za ovakvu tragediju niko nije odgovoran, a ko drugi da bude osim vlasti, a vlast je vaša i samo vaša. Ispunite naše zahtjeve, preuzmite odgovornost i okončajte ovu krizu, pa poslije možete da raspisujete izbore. Ispunite ih jer su opravdani, narod koji šeta samo želi normalan život, da budemo smireni i bezbjedni u svojoj zemlji, zar su to tako teški zahtjevi da nas ovoliko vrijeđaju i ponižavaju danima”, rekao je on.

Dao je savjet i opoziciji.

“Nama ne treba superheroj, nama treba grupa dobrih ljudi koja će interes građana da stavi na prvo mjesto”, poručio je Ivanović.

Ostavite komentar: