Isplivao jeziv post: Najavili ubistvo Šarca na Instagramu

“Imate zaštićene i nezaštićene svjedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša tj. nezaštićenog – Aleksandar Šarac…. Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika kao i njegovih saradnika npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pjevačem u narednom periodu”.

Ovi uznemirujući navodi dio su teksta koji je početkom septembra objavljen na Instagram profilu “Duh.grobarstva”, a koji prati nekoliko privatnih fotografija Aleksandra Šarca, kog je nepoznatri napadač juče upucao iz “berete” sa dva hica u glavu u TC Ušće.

Tekst koji prati Šarčeve fotografije objavio je 3. septembra pomenuti Instagram profil, a sudeći po drugim fotografijama i povezanim sajtovima, iza njega stoje pripadnici navijačke grupe Partizana “Južna strana”. Sa ovom grupom navodno se u vezu dovodi Veljko Belivuk, zvani Velja nevolja, nekada označeni pripadnik partizanove navijačke grupen “Janjičari” i najbolji prijatelj ubijenog Aleksandra Stankovića.

Objavljen tekst, sa jasnim prizvukom prijetnji, prenosimo u cjelosti i autentičnom obliku.

“Imate zaštićene i ne zaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša t.j. ne zaštićenog – ALEKSANDAR ŠARAC! Počeo je sa cinkarenjem davne 2011. kada je na 200gr jedne supstance nađen njegov DNK ali naravno neko drugi je odgovarao za to. U Zabeli je vozio maricu, ulazio u kancelariju bez majice, u papučama i bio glavni saradnik nadzornika Ivkovića i zapovednika Nenadovića. Svi koji su bili u Zabeli vrlo dobro znaju ko može da vozi maricu!!! Nastavio je sa cinkarenjem u CZ-u gde je nameštao ljude za telefone itd. Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika kao i njegovih saradnika npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu”.

Vjerovatno najuznemirujući dio ove objave jesu imena trojice muškaraca, koje autor označava kao cinkaroše i Šarčeve saradnike, piše Nova.rs.

Ostavite komentar: