Igra sudbine! Manijak koji je fotografisao djevojčicu pod tušem, preminuo u kućnom pritvoru

Bora K. (59) iz Kovilja, koji je inače bio osuđen na godinu dana kućnog zatvora jer je u SC Spens fotografisao pod tušem mladu sportiskinju (15), preminuo je prošlog petka u KC Vojvodina od moždanog udara.

Kako prenosi Blic, Bora je kaznu počeo da služi 18. avgusta, ali mu se zdravlje naglo pogoršalo zbog cijele situacije koju je prošao nakon što je uhvaćen u gnusnom djelu, prneosi Blic.

“Razbolio se zbog sramote”

“Nije mogao da podnese tu bruku i sramotu koju je nanio porodici i sebi, a izgubio je i posao. Svi mi iz Kovilja koji ga znamo ne možemo da vjerujemo da je mogao tako nešto da uradi. Mislim da se sikirao i kidao, a sve to je uticalo na njegovo zdravlje”, rekao je jedan od Borinih poznanika.

Drugi mještanin Kovilja naglašava da su na zdravlje pedofila uticali kućni pritvor i otkaz i da je to dovelo do moždanog udara, a poslije borbe od nekoliko dana i do smrti. Kako se saznalo, Bora K. nije imao djecu i živio je u Kovilju sa suprugom, a u Spensu je bio zaposlen dugi niz godina.

Trener Jovan Ružić, kod kog je djevojčica trenirala boks, prisjetio se ovog događaja i naglasio da mu je ponašanje Bore K., mnogo prije incidenta bilo čudno.

“Bora je bio sumnjiv i prije incidenta koji se desio 3. feruara. Tada su ključevi ženske svlačionice misteriozno nestali, a moje djevojčice su se uvijek zaključavale kada se tuširaju. Kada se cijeli taj užas završio, znali smo da je on ukrao ključeve. Jednom mi je rekao da je u toj svlačioncnici ostalo pet flaša za bacanje, a ja sam ga u šoku pitao: “Šta ćeš ti tamo?”, jer on nema pravo tamo da ulazi, a on je nešto promrljao i otišao”, priča trener Ružić i dodaje da je Bora i tada sam pokazao da ima zle namjere.

Djevojčica savladala manijaka

Ružić zbog tih tragova vjeruje da je domar dugo planirao bolesni čin.

“On je namerno uradio, nije to nikakav trenutak nepromišljenosti. Slučajno je kada nekoga udariš kolima, a on je upao u žensku svlačionicu i slikao golo dijete. Ona ga je primijetila i stigla samo šorts da navuče kako bi ga stigla. Uhvatila ga je u drugoj svlačionici i tražila da joj preda telefon. On je nju odgurnuo i govorio da nema, a ona ga je opet uhvatila i tako ju je odvukao do pulta sportske hale, pa ga je ona udarila u glavu. Srećom, pritrčale su neke radnice i spriječile ga da još više naudi mom djetetu”, prisjeća se Ružić.

Hrabra djevojčica odmah je pozvala policiju, ali i trenera, kod kojeg je trenirala samo mjesec i po dana prije užasa sa domarom.

Jedinstveni talenat

Kakoje ispričao trener mlade heroine, djevojčica je zimus počela da trenira boks i to samo rekreativno. Trener Jovan Ružić primijetio je njen jedinstveni talenat nakon samo mjesec i po dana.

“Znao sam da nije htjela da se takmiči i da je uglavnom trenirala zbog ljubavi i zdravlja. Uočio sam da se baš ističe i ubijedio sam je da mora da počne da se takmiči. Nakon napada domara u februaru je bila na prvenstvu Srbije i osvojila je srebrnu medalju, čime je samo dokazala da je talentovani borac kakav se rijetko viđa”, istakao je Ružić.

Ostavite komentar: