“I love you baby”: Policija na nogama zbog stravične eksplozije, Kolumbijka pati za momkom FOTO

Kolumbijka Sonja Suarez Gonzales (45), djevojka likvidiranog Strahinje Stojanovića (30), objavila je na društvenim mrežama video Stojanovića.

Pet dana nakon stravične eksplozije u kojoj je ubijen Stojanović kada je ispod njegovog automobila postavljena bomba, sahrane i brojnih saslušanja u policiji, Kolumbijka se ponovo oglasila preko Instagrama.

Ona je uz stihove poznate pjesme “I love you baby” objavila kratak video na kom se vidi kako ona i Stojanović uživaju na moru.

Inače Suarezovoj, koja se u momentu likvidacije nalazila u džipu zajedno sa pokojnim Strahinjom, je zabranjeno da napusti zemlju.

Suarez Gomez je dala iskaz u tužilaštvu gdje je došla u pratnji advokata i Stojanovićeve majke, koja nije saslušavana, niti joj je upućen poziv.

Ona je ispričala da su se Strahinja i ona upoznali prošle godine u Španiji i da su tada uplovili u vezu, da su vrijeme provodili u putovanjima, obilasku restorana i teretanama, kao i da su se kobnog dana uputili na Ušće da gledaju auto-trke.

Kako se sumnja Stojanovića je ubio plaćeni ubica koji je došao iz BiH, a nagađa se da je motiv likvidacija osveta za njegovu umješanost u smrt poznatog beogradskog advokata Miše Ognjanovića, inače branioca Luke Bojovića, vođe zemunskog klana, piše Blic.

Ostavite komentar: