Humanitarna akcija za malog Luku: Piksi kupio čuvenog goluba Radoja iz “Montevidea”

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi otkupio je danas čuvenog goluba Radoja, čime se priključio humanitarnoj akciji za pomoć Luki Kurjačkom.

Golub Radoje koji je u filmskoj fudbalskoj sagi “Montevideo, Bog te video” bio “savjetnik” selektoru koji je u tom filmu odveo tadašnju reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Urugvaju.

Simbolično, nakon plasmana reprezentacije Srbije na nedavnoj utakmici u Portugalu, Piksi je je svoj doprinos humanitarnoj akciji želio da pristupi upravo kupivši Radoja.

Produkcijske kuće Cobra FIlm Dragana Bjelogrlića i MinaCord Željka Joksimovića organizovale su humanitarnu projekciju filma “Toma”, kao i prodaju filmske rekvizite iz ovog, kao i drugih ostvarenja Dragana Bjelogrlića.

Sva prikupljena novčana sredstva biće uplaćena za liječenje Luke Kurjačkog, mladog dramaturga i scenariste kome je potrebna pomoć za nastavak liječenja u inostrantvu.

Pored Dragana Stojkovića, ovoj humanitarnoj akciji priključio se veliki broj sportista i javnih ličnosti, poput Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića, Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića, piše Blic.

Ostavite komentar: