Hladnokrvno ubio suprugu i ranio ljubavnicu: Ispovijest oca ubice iz Kruševca

13.11.2023. | 14:06

Zoran R.(54) iz sela Milutovac kod Kruševca, nakon ranjavanja ljubavnice, ubio je svoju suprugu, a potom i sebe.

Bili smo u Velikoj Drenovi, radili oko kalema, kada me je pozvao sin i rekao da je “sredio obje” i da će sebe da sredi”, kaže ovo Ratko R., otac Zorana R.

“Nisam vjerovao šta mi govori, krenuo nam je u susret iz Kruševca, našli smo se na putu, dao mi je neke papire, potvrde da je uzeo kredit. Pošao sam ka Milutovcu traktorom, a on iza mene kolima, kada sam se okrenuo, vidio sam da telefonira i odmahnuo je rukom, da produžim. Nisam mnogo produžio kada sam čuo pucanj. Vratio sam se nazad, ali sve je već bilo gotovo…”, priča on za Novosti.

Kako navodi, Zoran se od supruge nije sudski razveo, a bili su zajedno 30 godina.

“Izrodili su dvije divne kćerke, imaju četvoro unučadi… Ne znam šta mu je sve to trebalo. Pričao sam mu da nije u redu što je počeo da živi sa tom drugom ženom, ali nije me slušao. Bili su u dugovima, stalno se zaduživao. Pomagao sam koliko sam mogao, ali imam i drugog sina, nisam mogao više… Ovo je strašna nesreća”, kaže nesrećni čovjek.

Načelnica Hitne pomoći, Marija Baltić, navodi da je ova institucija dobila poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba.

“Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrijelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mjesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odjeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. U 8.30 primili smo drugi poziv, da na putu Jasika-Kukljin leži ženska osoba, ekipa je ponovo krenula, i zatekla još jednu žensku osobu sa prostrijelnom ranom glave i na licu mjesta su mogli, nažalost, samo da konstatuju smrt”, rekla je doktorka Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći, pišu Novosti.